image

image
image
image

image


W E E S K I N S - H O L L A N D..........Est. 2011.........
VOOR AL UW DUURZAME NATUURLIJKE SCHAPENVACHTEN, KONIJNENVACHTEN, KOEIENHUIDEN, WILDE DIERENHUIDEN, HOORNS & GEWEIEN, DIERENHUID ACCESSOIRES

W e e S k i n s - H o l l a n d wil met deze website U laten zien dat ze een van de toonaangevende leveranciers zijn met de "WeeSkins Hides & Accessoires" en "Dutch SheepSkins" dat aangeeft de beste kwaliteit Dierenhuiden en Schapenvachten, Konijnenvachten maar ook Hoorns & Geweien met een jarenlange ervaring in de leder branche.
Ook voor het verwezenlijken van uw decoratieve woonwensen bent U bij ons aan het juiste adres.

BELANGRIJK OM TE WETEN!!!!

Is er niets bij waar u naar op zoek bent? Aarzel niet, neem gerust contact met ons, wij helpen u graag. In het magazijn hebben wij nog vele prachtige dierenhuiden en vachten van de beste kwaliteit op voorraad.
COLLECTIE
BEZOEK ONZE ERKENDE WEBSHOP (SWK) MET ONZE PRACHTIGE EERSTE KLAS DIERENHUID PRODUCTEN.

Een uitgebreide WEESKINS collectie van alleen maar puur natuur Dierenhuiden uit geheel Europa en de rest van de wereld, waaronder Koeienhuiden, Kalfshuiden, Schapenvachten, Lamsvachten, Medische Schapenvachten, Konijnenvachten, Wilde dierenhuiden maar ook Hoorns & Geweien en Dierenhuid accessoires.
Kijk rustig rond en laat U inspireren op het gebied van onze natuurlijke Dierenhuiden en Vachten, die op een morele verantwoordelijke en juiste wijze zijn verkregen.

AL ONZE PRIJZEN ZIJN INCL.BTW EN WIJ VERSTUREN GRATIS DOOR GEHEEL NEDERLAND, INCL. DE WADDENEILANDENERKEND BIJ STICHTING WEBSHOP KEURMERK
Stichting Webshop Keurmerk (SWK)

Wij nemen U graag mee in onze Erkende WebShop (SWK), waar U een breed scala vindt aan eerste klas WEESKINS DierenHuiden, SchapenenVachten, Konijnenvachten, Hoorns & Geweien, Dierenhuid Accessoires, die U de mogelijkheid geeft om met een eenvoudige zoekmethode en heldere categorisering kunt U gemakkelijk en veilig de beste kwaliteit Dierenhuiden online bij ons kunt kopen.
Onze WebShop is 24 uur per dag 7 dagen in de week geopend. U kunt dus dag en nacht bestellen
Hopenlijk mogen wij U dan spoedig ontvangen in onze WebShop of in ons magazijn, waar U van harte welkom bent en waar de klant nog altijd koning is.


SCHAPENVACHTEN & DIERENHUIDEN GROOTHANDEL
ALLEEN VOOR RETAILERS !!!!!

Daar kunt U voor een redelijk inkoopprijs een goede kwaliteit vacht kopen.

VOOR MEER INFO VIA EMAIL INFO@WEESKINS.NL of BEL +31 (0) 6 53 20 86 99!!!!!!
KIJK OOK EENS NAAR ONZE AANBIEDINGEN
Kijk ook eens naar onze AANBIEDINGEN, onderaan in rubriek Aanbiedingen.
Daar kunt een redelijk van goede kwaliteit vacht kopen tegen een aantrekkelijk prijs!!!!!!
Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen
image
©Copyright 2015 Van Der Wee Huiden & Vachten All Rights Reserved
Voor meer informatie, neem gerust Contact met ons op.

UwHomePage.com Internet solutions
© 2015